Aspecte Generale

Acest document stabilește regulamentul de utilizare al platformei on-line de către utilizator.

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV „ATENA SPORT CLUB”
ONG

CUI:18340625

Adresa: Str.Avram Iancu nr.21 Constanta

Banca: BCR Constanta

Cont: RO58RNCB0114032030250001

Presedinte: Florea Razvan Ionut

Telefon: 0735632567

Prin înscrierea, respectiv folosirea serviciilor oferite de Atena Sport Club, sunteți de acord cu prevederile din prezentul document.

Regulamentul prezentat este complementar cu Politica de Confidențialitate, care o puteți accesa aici.

Serviciile oferite

Scopul website-ului este de a oferi acces utilizatorilor, informații și posibilitatea de înscriere la evenimentul sportiv Aqua Challenge – Maraton de înot în Marea Neagra. Implementarea evenimentului se va face respectând Politica de Confidențialitate.

Utilizarea Serviciilor

Utilizați Serviciile oferite în mod corespunzător. În cazul în care nu se respectă Termenii și Condițiile de utilizare, ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor.

Folosirea website-ului se face utilizând propria identitate/adresă de email, iar impersonarea unei alte persoane poate duce la ștergerea conținutului adăugat, ștergerea/blocarea contului fals și în cazul unor daune provocate membrilor comunității, echipei website-ului sau website-ului datele vor fi oferite Politiei și organelor de ancheta.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

În secțiunea “Politica de Confidențialitate” sunt explicate pe larg modul în care colectăm, procesăm, stocăm și protejam datele dvs. cu caracter personal. Utilizând platforma noastră, ne dați acceptul că putem utiliza datele furnizate în condițiile specificate în “Politica de Confidențialitate”.

Obligațiile Utilizatorilor

Să furnizați date adevărate, exacte și complete așa cum este cerut de formularul (formularele) de înregistrare.

Să actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Dacă informațiile furnizate care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul să suspendăm/desființăm contul și să refuzăm încercările curente sau viitoare de folosire a portalului.

Următoarele acțiuni sunt interzise:

Intimida, ofensa sau răni minorii și/sau alți utilizatori în orice mod;

Pretinde că sunteți o alta persoana sau instituție, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al website-ului, lider sau mediator al unei discuții, sau să afirmați în mod fals sau să indicați în alt fel afilierea cu o anumita persoană sau instituție.

Falsificarea datelor de identificare, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricărui conținut transmis prin intermediul site-ului

Promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizica sau verbala împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. 

Despre Termeni și Condiții

Prezentul document poate suferi modificări pe parcursul perioadei de utilizare, cu privire la legislația în vigoare sau din orice alta cauza generatoare de modificări.

Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesați și să verificați acest document în momentul în care accesați website-ul nostru. Ultima versiune a acestui document va defini modul de utilizarea a platformei de la data publicării până la următoarea modificare.

Consultați periodic aceasta pagină, unde vom posta modificabile apărute în cadrul prezentului document.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și condițiilor, vă sugerăm să întrerupeți utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă anumiți termeni și anumite condiții se dovedesc a fi inaplicabili, acest aspect nu va afecta restul Termenilor și Condițiilor.

BUY NOW